cek bre zar nije sifrta na mesecnom racunu
http://www.telekom.nadlanu.com/akcije/prijava_colic.aspx#
Šta je šifra korisnika i gde da je nađem na računu?
Šifra korisnika je jedinstveni broj koji Telekom koristi da bi identifikovao korisnika. Svaki korisnik ima svoju šifru korisnika koju dobija uz svaki mesečni račun za telekomunikacione usluge koje mu je pružio Telekom. Šifra korisnika se nalazi u gornjem levom uglu računa jasno obeležena sa "Šifra korisnika".
Ona je oblika n/b, gde je n šifra korisnika i ima najviše 7 cifara, a b je redni broj računa (svaki korisnik može imati više računa koji mu se dostavljaju na istu adresu u vidu jedinstvenog zbirnog računa). Na slici je prikazan primer računa sa obeleženom šifrom korisnika.
Citat:
misko2004: Ja vec imam sifru svog accounta i TU shifru sam zaboravio, a kada bih kupio jos jedan paket, ne bi vredelo, jer mi treba moja shifra...btw. zvao sam 0800/100-100 i chovek mi je rekao da ne mogu da koristim Cholin dialup posto sam se prijavio za adsl...svashta...ma smaracu ja njih josh, nece na ovome da ostane

il ako nije to otvoris novi nalog

))) posto je otvaranje naloga za nadlanu.com Besplatno i nije ograniceno sa cholinom ponudom a net je ogranicen ponudom da sa karticom registrujes svoj broj fixnog u bazi kao korisnika njihovog neta na period od meseca