Citat:
rajco: Ako niste prevaranti zasto ne odgovorite na pitanja koja sam vam postavio?
Mada ja bolje da nista ne govorim jer pocece ponovo da me spamuju sms-om.
Ne nadaj se puno odgovoru. A i da ga dobijesh, prihvati ga sa rezervom.
Necu ni da te citiram, svojim postom si rekao i vishe nego shto je potrebno. Nadam se da ce te neko naci i propisno nalupati zbog ovoga. Toliko.
Citat:
Ivan Dimkovic: Pa kao sto kazes - Logo je trejdmarkovan, a ekipa iz 064.co.yu se lepo setila da ukloni trejdmarkovani logo sa svog sajta pre nego sto nastane frka.
Pa baca li to iole trag sumnje na servis koji sada pruzhaju? Mislim, ajde, verujemo svi u zakone i neke moralne norme, ali gledajmo i malo shire od toga. Uostalom, ajde da sachekamo tih par dana koliko rekoshe da im treba (za shta?)... Ljudi se na ES-u bore protiv spam-a, a oni reklamiraju email harvesting sistem na istom tom ES-u... Dileme, dileme...
Citat:
Inace, interesantno - Telekom je ranije mogao sasvim lepo da ih utuzi jer su koristili MTS logo koji je (TM) i prodavali neke svoje usluge (calling cards) navodeci ljude da imaju posla sa firmom Telekom Srbija AD.
Zasto Telekom to nije ucinio -
ne znam, ne bih cak ni rekao da su nezainteresovani jer prodaja calling kartica i te kako urusava Telekomov biznis na koji imaju monopol jos 3 nedelje i vrlo su azurni pri gasenju svojih konkurenata na sve nacine
Jedino opravdanje je mozda ono sto je neko napisao na ES-u ranije da eventualno neko sa tog sajta ima nekog negde

Mada to je vec previse pretpostaviki.
Previshe muke oko nishta para. To je neko fizichko lice, koji je verovatno preko nekog domaceg provajdera registrovao domen... I ko tu koga da tuzhi? Zakonski, Telekom ima monopol do pochetka juna, ali Srbija je ovo... Vec tu postoje planovi i strategije... Zhivi bili, pa videli pljuvachinu na ES-u posle juna...
Citat:
U svakom slucaju - sajt u ovakvom stanju kakvom je sad tesko da bi mogao biti predmet dobijene tuzbe - ali u svakom slucaju ja cujem u pozadini zvuk nekih pilica kao i miris kerozina i skripu kamionskih guma

Nadamo se, i seljake sa vilama i bakljama u poteri...
Ovim se povlachim iz diskusije, hteo sam da vam skrenem pazhnju zbog sendmail.pl skripte, shto je u meni i proizvelo sumnju. Ni sms nije proshao, naravno. Toliko.