Evo i ja da se javim
Prosla je cela procedura, prijavio sam se u agenciju Karavan, odmah su mi nasli ponudu (Italijanski restoran Pasta House, mesto Branson, Missouri, posao: Jos se ne zna

, smestaj 63$/nedeljno, setnja do posla, mogucnost prekovremenog rada tokom Juna, Jula i prve polovine Avgusta, za drugi posao se ne spominje nista, zato pretpostavljam da mogu da ga nadjem), dobio sam vizu (ako nekog interesuje svoje iskustvo sam napisao ovde:
http://www.workandtravelforum....x.php?showtopic=601&st=240 user name:FallenOne) i sad cekam 5 Jun, kada putujem
E sad, imao bih pitanja za one koje su vec bili. U kontaktu sam putem email-a sa poslodavcem i sa jos dve osobe iz tog mesta (izuzetno su ljubazni i rado odgovaraju na pitanja). Poslodavac me pita koja sam prethodna radna iskustva imao ranije i da ih opisem detaljno i koji bih posao voleo da radim. Ja bih najvise voleo da radim kao food server, ili kao waiter a ako ne, bilo koji posao samo da sam u kontaktu sa ljudima, ali ja nemam iskustva sa konobarisanjem a svi mi kazu da su male sanse da dobijem taj posao

Da li da izmislim neko radno mesto i to posaljem ili kazem istinu? Ja radije ne bih posto verujem da se sve sazna, ali da cujem vase misljenje

Pozdrav