Meni se čini da to nije problem sa cache memorijom, već sa clipboard-om.. OK, to možda i nije problem kad povećava sigurnost. Radi se o tome da Firefox ne dozvoljava da određene stranice sačuvaš na clipboard-u, prvenstveno zbog javascript-a, pošto jscripte sa site-ova mogu da mijenjaju podatke koji su sačuvani na clipboard-u. Ovako FF sačuva samo "izvor", a podaci se download-uju direktno u Word.
Čini mi se da je postojao neki problem sa clipboard-om kod ranijih verzija FF, čini mi se da nije moglo ni da se radi copy/paste iz eksternih aplikacija, mada nisam baš siguran - tada sam koristio Operu.
A možda ništa od ovoga što sam napisao nije tačno, kao što rekoh na početku - "meni se čini"...

You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named 'Bush', 'Dick', and 'Colon'. - CHRIS ROCK