Godaddy je ozbiljna firma, a hosting im nije los.
GoDaddy-jev hosting za hobby sajtove bez profita nije los.
Sada se desava da svi posluju ilegalno
Tehnicka podrska je pre svega neophodna klijentima - pocetnicima i hosting provajderima koji pruzaju losu, nekvalitetnu uslugu web-hosting-a.
Nije najjeftiniji najbolji, pogotovo ako nudi vise nego normalne opcije za vrlo malo para, to je ociti overselling.
Malo znam o materiji, pa znam i da sajtove sa vise bandwidtha prebacuju na "unmetered" servere koji su 10 Mbit a ne 100 Mbit koliko se reklamiraju.
Ako imate mnogo poseta 10 Mbit je dovoljno za jedan ili dva jaca sajta, naravno usporenje mozda necete ni primetiti...
Ne mora da znaci da je to najbolje - ni za telefonsku podrsku, ni za fakturisane usluge, ni za fiskalni racun (iz ranijeg licnog iskustva).
Odakle ti informacija da Loopia nema jake veze ka Internetu?
Znas sta je provereno realno? Pa na primer futurequest.net , pair.com , fluidhosting.com , realwebhost.net , hostingmatters.com , cyberwurx.com , itd., ali obratite paznju na cene i pakete.
Ili o Virtual Private Server-u (VPS).

Opet, dobar hosting ne mora da bude skup, sve zavisi sta kome treba. Isto tako, los hosting ne mora da bude jeftin, ali najcesce jeste.
Slazem se. Medjutim, preveliko opterecenje procesora i veliki ostvaren saobracaj mogu da imaju veze jedno s drugim, ali i ne moraju, sto je po meni upravo ovde slucaj. Neka skripta je ocigledno "kriva" za to sto je milstanyu dobio upozorenje od svog host-a (uobicajena reakcija hosta i po meni sasvim korektna). Postoje sajtovi koji ostvaruju mnogo veci protok uz mnogo vise istovremenih konekcija, pa uopste ne opterecuju server. Na ovo sam mislio kada sam rekao da ne bi trebalo da mesate babe i zabe.

Najvaznije je da ljudi znaju sopstvene potrebe u pogledu potrebnih resursa i da o tome vode racuna pri odabiru web-hosting-a, a ne da se zalecu za ciframa koje se nude. Ja sam, cini mi se, vec jednom objasnjavao matematiku, pa ne bih to radio opet. Stvar je krajnje jednostvna.
Zamislite server (shared) kao kucu koja nije tesna za 5-6 odraslih (zahtevnih sajtova) ili za 20-30 beba (malih, staticnih sajtova, licnih prezentacija, blogova i sl.) koji je dele. Na samo jednom shared-serveru ima i po 1000 sajtova (moze da stane na hard i jos koji preko, a tek ako je tu i drugi hard...o, brother!!!

Razlog neki mora da postoji, inace je sve samo gubljenje vremena i decja igra. (Sto nije uopste lose, da se razumemo, to je verovatno i najlepsi deo zivota)
Upravo za ovakve sajtove je prikladan GoDaddy-jev hosting, to je verovatno i njihova ciljna grupa.