Citat:
Dragi Tata: SPP (bar tekuća verzija) je više sistem za kolaboraciju, dok je DNN CMS. Može i SPP da se nabudži da radi i kao CMS, ali je to mučenje osim ako si baš vičan. Doduše u sledeću verziju SPP-a će valjda da integrišu MS CMS koji je do sada bio poseban proizvod.
Da, sam SPP out-of-the box je nabudzen za kolaboraciju. Ono na sta ja mislim je Sharepoint services koji nema nista od toga i za koji u principu sam moras da pises module ili da pazaris gotove. I ne bih se kladio da ce CMS da udje u SPP, dobre pare oni prave na tome sto drze gomilu proizvoda baziranih na SPServices razdvojene

. Iskreno mi se povraca od kvalieta njihovih modula pocev od SPPa, CMSa pa do Great Pains-a (ovaj, plains-a pardon). Svaki dan kad treba da unesem svoje billable sate pada mi mrak na oci.
A sto se tice DNNa kao CMSa, to isto vazi samo za out-of-the-box. Dokaz je par desetina modula koje smo mi napravili za razne funkcije od aerodromskih operacija do dugmeta kojim nocni cuvar otvara elektronska vrata (nista me ne pitaj

) Ali definitivno si u pravu fabricki DNN je slicniji MS CMSu nego SPP-u
Citat:
jablan: Ako ti treba CMS, mislim da je mnogo bolja ideja odabrati neki sa LAMP platforme.
Mnogo (tipa dva reda veličine) je veći izbor.
Jeres

i to u .NET forumu

Ali da si u pravu, jesi, LAMP definitvno ima veci izbor.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić