Vidim puno predloga, pa reko da ti predlozim sledece
Sto se tice Lasla Krausa, ti ga ZABORAVI.Knjiga je napisana za visi nivo programiranja,sto tebi nikako ne odgovara.Ona bi mogla da dodje nakon nekog odredjenog predznanja....Ja bih ti iskreno,drugarski preporucio, ako si vec resio da radis C, da uzmes /*

*/ sledece...
"Zbirka resenih zadataka iz programskog jezika C" - Branko S. Markoski, Nebojsa S. Bogicevic
(ovde imas reseno preko 150-zadataka,zaistane znam tacno, ali ima ih BRDO i svi su objasnjeni,kako,sta,zasto)...Tu zbirku kada predjes,bices mi zahvalan za prelog..
Zbirku mozes naruciti i iz Mikroknjige ili tako nesto...Pogledaj malo po net-u...Mislim da kosta oko 800 din.
A sto se tice knjige, tu bih ti preporucio knjigu
" Strukturirani pristup programiranju,INZENJERING,ALGORITMI i PROGRAMSKI JEZCI Pascal i C " - Dragan Ivetic
Priznajem da joj je naziv malo duzi ali sta ces.Inace Ivetic je prof. na Fakultetu Tehnickih Nauka u NS-u, a ova dvojica od gore su asistenti isto na FTN-u, tacnije Markoski...
Opet ti kazem Laslo Kraus je ekstra ekstra knjiga i ko nju razume u potpunosti, tu "nema zime" ....
Ali opet, sve su knjige dobre.
Pozdrav!
®.....sve ove ruke mogu,sve ovo srce zna, ne boj se gaziti ponosno i gledaj kako to radim ja....