Citat:
paga: čestitke za tebe
patak13 , ali mislim da ovo nije “pedagoški„ što si nacrtao .
Verujem ja da je njemu trebao crtež brzo , ali ako si ti stigao da to naučiš u srednjoj a on dosad nije imao kad , neka tako i ostane .
Jer ovo je sistem ,
lezi lebu da te jedem .
Ja ne vidim ko je taj kome trebaju jednopolne šeme trafo područja ,a ne treba mu da zna da ih nacrta .
PTAK 13.

Hvala na pohvalama....Ja sam AutoCAD naucio pre 3 godine i od tad ga radim stalno, sad ispada da se hvalim...ali jbg tako je, uradio sam sigurno vise od hiljadu crteza pa mi je ovo bilo onako rekreacija i podsecanje, nisam pipnuo od 6.6.2009. CAD tad bese republicko iz elektronike i gomila sema...pa sam se taman malo preslisao

mada nista nisam zaboravio...
Crtez nije apsolutno precizan odnosno proporcionalan jer sam radio po nekoj opstoj logici jer nigde nema mera...ali mislim da je jako kvalitetan i precizan ( prave linije i sl. )
Dobro razumem ja da na ovom forumu se ne podnosi lencarenje i lezilebovanje, ali eto coveku je trebalo brzo a meni bilo volja da mu pomognem...nije problem pomoci cu bilo kome oko ovakvih sitnih stvari...slazem se da je trebao ovo da zna sam da uradi, ali OK mozda zna covek AutoCAD ali nema instalaciju, nema vremena ili brz net da skine i sl. Znas ne mora da znaci da je sistem "lezi lebu da te jedem" .....desi se svakome da nesto zakaze...
P.S. Licno nisam previse zadovoljan, mogu ja to mnogo bolje, ali eto zurba, kratko vreme rada, a onda pauza od sat vremena za seriu pa onda opet nastavak...sto je brzo to je i kuso
Da bi bio genije moras biti bar malo lud. Covek koji je genije, a to ne zna, verovatno i
nije.