Citat:
Bryan Fury: Mislim da ti sam budžet diktira jedino rešenje: samo laptop (osrednji). Za neki dobar desktop treba minimum 500€, a za preostalih 300€ stvarno sumnjam da bi se ikakav normalan laptop mogao naći (polovan, naravno).
mislim da ipak gresis...prvo laptop koji sam naveo moze se bez problema kupiti za 300e (IBM T20)...pogledaj oglase malo. Sto se tice nove konfiguracije veoma lako se moze NOVA dobiti za 450 preostalih eura (AMD Sempron64 2500+,512mb DDR...), ako te zanima javi se na pp.
Citat:
broker: Kupi laptop za sve pare. Eventualno mu dodaj spoljni monitor vece dijagonale.
Laptom moze sasvim elpo da ti posluzi i kao desktop racunar, ako mu zakacis spoljnu tastaturu i misa i eventualno monitor.
Tako ces iamti dobar racunar na kome mozes da radis a po poterbi mozes da ga odneses kod klijenta. Lako ces kasnije kupiti desktop racunar.
Nije ni to lose resenje, osim sto za te pare ne mozes kupiti nov laptop dobrih karakteristika. Psiha svakog od nas, hteli mi priznati ili ne, nalaze konstantno unapredjenje zivota, u ovom slucaju necega sto nam je jako bitno za posao, racunara (ili bar razmisljanje o tome

)...ukoliko uzmes samo laptop, od nadogradnje nista.
Opet, to je moje misljenje...mi smo ionako ovde da pomognemo, zar ne?
Nije vazno samo raditi ono sto volis...vaznije je voleti ono sto radis...