za Sombor (i verovatno Apatin):
vi koji ste iz ovog kraja vec znate da u roku od 2 nedelje ce biti ADSL. u kojoj kolicini, ne znam. ali eto i ja da napisem da su meni tako rekli.
moj slucaj (PCM+dvojnik):
brat zove 9813 (valjda) i izgrdi gospodju/icu za dvojnika i PCM. bukvalno nije spustio ni slusalicu, a caletov tel zvoni i javljaju iz Telekoma da nije vise dvojnik (znaci, u kuci imam 3 linije, caletova je dvojnicka). e, da tako sve rade, hmh?

lol da, whatever...
onda za PCM poziv...
ja sam na Čvorku ili kako to neko zove stara Selenča. izgradjen je kontejner(tako ga zvao lik iz telekoma zna vezi) koji je na nekih 300-400m, a on kaze da max protok se obezbedjuje korisnicima koji su do 1000m od kontejnera. radove na menjanju kablova radi neka Bg firma i prvi put je receno da njihovi radnici zabusavaju. sada da stanovnici/korisnici prave probleme (nije rekao kakve, ali kontam: puno je penzosa; mogu misliti - neces ti meni kopati/provlaciti kablove ispred moje kuce i mog poseda itd.). ali bice da je oba. kabel 4 je remontovan i sad krecu sa remontovanjem kabla 3.
menjanje brzina:
treci poziv je na 9813 i zena kaze da je sigurna 99% da je moguce, ali nije sigurna da li ce se moci uz obican poziv i zahtev putem istim ili ce se morati pisati neka molba/zahtev, tj. papirni oblik.
osecam da ce me nesto zvrnuti u svetlu skorih komentara... huh...
Citat:
Za 1€ dobijas oko 80 din.
Ako se ne varam 270 kuna je oko 40€, sto je oko 3200 din. S obzirom da u Srbiji paketi od 768kbps kostaju od nekih 2500, pa sve do 5000 (staticka ip), onda se paketi u hrvatskoj ne razlikuju znacajnije. Samo... mi u Srbiji jos uvek nemamo adsl 2.

i zaboravio si da
"samo" nemamo isti standard i jos mnogo toga