Citat:
degojs: Hahahahahahaa

)))))))))))))
Pa ti sad pinguj localhost -all -day -long ako smes

Samo iskreno glup čovek može da se smeje na konstataciju koju si stavio u quote. Očigledno je da nikad u životu nisi video rootkit u akciji, a kamoli kakvu štetu može da napravi. Btw, uglavnom rootkitovi i napadaju binarne fajlove tipa df, ps, uname, ping, wget, curl itd... i uz to otvaraju backdoor. Zaista mi, čoveče, nisi jasan...
No, da nastavimo...
Citat:
The current stable release, Debian GNU/Linux 3.1 alias 'sarge', contains Linux 2.6.8 and is thus not affected by this problem. The compromised server ran Linux 2.6.16.18.
Šta rekoh u nekom od prethodnih postova? Admin, koga treba kamenovati na javnom mestu, uz što veći broj prisutnih ljudi, je držao server za developere na unstable verziji Debian Sarge. Za degojsa, kome logika ne ide od ruke, to je isto kao kada bi držao server na Windows Visti Beta, a onda krivio MS što im je OS kanta. A kriv admin.
Citat:
Ajmeeee.. Lepo sam rekao - kupusara na sto načina:
Vaistinu ti nije dobro

. Da li ti vidiš šta si citirao? Smestio si spisak kernel verzija uz listu distribucija

. Kakve veze imaju distribucije sad sa ranjivim kernelom? Pa i na Slack stavi ranjiv kernel iz ove serije pa ćeš moći da ga dopišeš na listu... Babe i žabe... E moj degojs, pali na neki odmor, treba ti...