Pozdrav svima,biću iskren i reći "Otićiću pa makar crko".
Pitanje za "
NOSKICH",vidim da imaš puno iskustva,i dobro si upućen.

Zanima me odlazak u Australiju sa porodicom,oženjen sam i imam tri sina,imam 30 god. a supruga 29 god. sto je po njima idealno za odlazak.
Trenutno vijam odlazak sponzorisan nekim poslodavcem kome treba moja struka (fitter welder).
Imam rođaku koja živi u Sidneju,razvedena i ima troje dece,ali mi ona nemože biti sponzor jer je na teretu države.
Koliko sam upoznat sa mojom strukom ,godinama i porodicom imam solidan broj poena.
Nebiram mesto u koje bih otišao,ali baš i ne bih u pustinju,u koje god mesto da odem, rođaka će se preseliti da bi nam pomogla oko snalaženja u prvim mesecima,a i njoj bi bilo lakše.
Googlao sam već par meseci,što mi nije dalo konkretan odgovor na pitanje kako najlakse i najsigurnije otići .
Zanima me kako znati da je poslodavac koji ti nudi posao ozbiljan da te dovede čak iz Srbije.
Konstanto dobijam mailove sa sajta "jobrapido" o ponudama za posao,većinom bez sponzorisanja vize,ali i dalje pregledam svaki posao koji se trazi u AU.
Konkurisao sam na posao welder u gradu ili okolini Pert-a,ali ništa.
Molio bih te ako možeš da mi daš neki savet, da olakšam potragu, i kako ili gde (nakojem sajtu) najlakše naći posao u AU iz Srbije,i još neki podatak u smislu šta mi još nedostaje ,a nisam pomenuo ovde.
Za polaganje engleskog sam informisan,ali još nisam zakazao polaganje jer navodno postoje poslodavci sa poslovima za koje je taj test nebitan.
Hvala na razumevanju i poz.