Podela posla:
Moj posao:
Tehnicki resursi, reklamna kampanja i svi ostali troskovi - vazi i za prva tri meseca

, obezbedjivanje dela sadrzaja, osmisljavanje dizajna i osmisljavanje izgleda rubrika, podela elemenata i projektovanje lokacije...
PHP programer i mySQL:
Izrada lokacije prema projektu i njeno odrzavanje...
Ajax - JScript
Programiranje odredjenih skriptova, kao na ES
Graficki dizajner
Izrada dizajna. Izrada nasih banera koji ce nam sluziti za reklamnu kampanju...
Slozicete se da ce poslednja tri clana imati mnogo manje posla i troskova (kojih nece ni imati) od mene. Sve ce raditi prema mojim projektima. Nemojte sada odmah da pomislite da cu ja biti neki kolovodja koji ce diktirati naredjenja, ja mislim da ce im tako biti mnogo lakse,meni bi najbolje bilo da u radu svako iznosi svoje ideje i misljenja ali ovako ce svima biti mnogo lakse.
Takodje,bice potrebna i tri coveka za "prikupljanje" i objavljivanje vesti,radi ce u smenama,ja cu tako biti zaduzen za vesti.
@flylord - Mislim da ces tesko moci sve ovo sam, da je tako ja ne bih trazio saradnike
@noviKorisnik - Najbolje bi bilo da rade volonteri
, najteze ce biti u pocetku da se sve to razvije a posle toga ce biti lako jer ce se praviti samo odredjene izmene a nece morati da se menja ceo "sistem"
@komentator - Ne mislim ja na mega milionsku zaradu, ali ne mislim ni na 100-200 evra
--------------