Ja sam kupio PQI 2GB 150X. Posle 5 dana je crkla, u smislu da donekle radi i kraj. Neprocitljivi deo je na 390MB, dotle snima (oko 180 fotki) i posle toga memory card error... Ako je formtiras, opet ista prica, slikam tih 180 komada i kraj! Prikacio sam je na vise citaca i uredjaja i na svakom ista prica. Odneo je prodavcu, on poslao na servis i naravno, pogadjate vec, kazu super ti radi kartica, sigurno ti aparat nije dobar! Ja sve to vreme normalno fotkam sa drugom karticom. Insistirao sam da budem prisutan dok je napune i isprazne, oni odradili to ispred mene i kod njih stvarno radi... Kao, vidis da je ispravna, sta se bunis? ...i zadovoljno se smeskaju

E. sad... Posto nisam debil, primetio sam da je batica testirao na neverovatno maloj brzini! Znaci za punjenje je trebalo 28 MINUTA!!! Za praznjenje isto toliko!!! Taj PQI-cic radi na 20MB citanje i 18MB upis... Znaci treba oko 2 min i za jedno i za drugo... Pa lepo reko ja njima, posto vec volite da vozite Porsea 1. brzinom i odusevljavate se kako dobro radi, a ja ne mogu da usporim digitalca da bi sve to radilo, odnesite vi to jos negde gde ce da je probaju na nekom normalnom uredjaju pa mi javite kad odradite sve to...Naravno, cela akcija jos uvek traje

Tako da... MOJ TI JE SAVET DA DOBRO OBRATIS PAZNJU OD KOGA KUPUJES ako treba daj i koju kintu vise, NEGO DA TE POSLE BOLI GLAVA ako nesto krene naopako

Aj cao i zelim ti puno srece u kupovini