Encoder koji sluzi za citanje podataka i pisanje podataka na karticama.
Njegova cena je $550.00 MSR206 + Exeba Encoding Software + 50 loco or hico kartica

Program koji se koristi za upisivanje podataka na karticu.
Track 1 i 2 ili samo track 2-Vecina dump prodavaca vam moze dati oba, Ali ako imate samo track 2 mozte generisati track 1 sami. Zelecete da encode oba tracks-a na vasu karticu. Naravno postaracete se da promenite ime na dump-u. Neke prodavnice samo koriste track 2 ali da bi bio siguran najbolje da encode-ujes oba.
Primer "Dump-a" (engleski izraz, nebih ga prevodio)
Track1 B410000000000000000000^REGAN/RONALD^0409XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Track2 41000000000000000000=04091XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ovo iznad je kako izgleda dump, odnosno podaci koji se nalaze na magnetnoj traci koja je inace smestena na poledjini kartice.
Dupove kartica mozete kupiti po ceni od 13 $ dolara 25 kartica, naravno bez PIN koda, ali njih mozete koristiti na Pos terminalima na kojima nije potrebno kucati PIN kod. (ja mislim, da su to ti terminali na kojima nije potrebno kucati pin, uglavnom moj ortak je kupio knjigu sa karticom i nije kucao pin, a devojka je provukla karticu kroz terminal, to je valjda ta vrsta terminala)
Zarada koju mozete ostvariti ovom vrstom kriminala je ogromna, sto vam govore i gore navedene cifre. Ne bih se slozio sa konstatacijom da su bankomati sigurni, jer ne postoji 100% zastita od ovakve vrste kriminala. Takodje se i te famozne kartice sa mikro chipom mogu odratiti slicno, naravno sa drugacijom aparaturom zbog tog chipa...
Ma nema sta nema, samo treba malo kesha da se zapocen biznis.. :)
Neka moja misljenja i pogledi...
Ovo sve sto se sada desava kod nas je relativno novo i u zacetku na nasim prostorima. Jer se sistem placanja karticom kod nas koristi od nedavno. Tako da ova sporadicna desavanja su tek pocetci neceg veceg i masivnijeg zbivanja na ovoj sceni. Narocito nako ulaska stranih banak koje su donele sa sobom VISA, MASTERCARD, DINERS... i ostale kartice.. Koje se kao platezno sredstvo mogu koristit svuda u svetu.
Tvrdnja banke je totalno netacna, "stari aparat" dajte molim vas da li bi vi ugradili, navodim kao primer 1000 ATM(bankomata), a jedan vam je stari... Biste ali malo sutra. To je samo laz, jer koja ce vam banka reci da se na svim njenim aparatim moze sa vasom falifikovanom karticom podici novac sa vaseg racuna.. To je jedna igra misa i macke, sto dokazuje ono uzimanje svih kartica koje su ubacivane na bankomat..
Takodje ovo vrsta sporta koja se u svetu naziva CARDING, kod nas je odavno zastupljena, sa sigurnoscu mogu reci pa vec jedno 10tak godina. Naravno u pitanju su bile kartice Americkih, Evropskih gradjana.
Recite vi meni nesto kada se jedan Mastercard ne moze izboriti sa ovim vidom kriminala, a da tu ne pominjem americki FBI, pa Americka Tajna Sluzba i uopste zemlje koje imaju tolike budzete za borbu protiv organizovanog kriminala. Prosto nevidim kako bi mi mogli da se izborimo protiv toga..
Pa ja vas mogu nazvati i ukoliko znam vas Track1 i Track2 vase kartice, predstaviti se da sam bankar iz te i te banke i da usled problema u nasoj bazi korisnika smo prinudjeni da opet upisujemo vase podatke, uzmem i vas PIN... iii gde su tu bankomati i sigurnost kada je tu upitanju ljudski faktor.
Takodje moram napomenuti da se izradom kartice na MSR206 dobija savrsena kopija koja moze zavarati bilo koji bankomat, takodje ni hologrami nisu nikakv problem jer se i oni mogu naci u slobodnoj prodaji.
Upozorenje:
Ja kao vlasnik ovog nicka na forumu elitesecurity.org nisam niti cu ucestvavati u bilo kakvim kriminalnim radnjama ovog tipa, date primere sam saznao i naucio cisto u edukativne svrhe. Takodje nemogu biti odgovoran ukoliko neko date informacije zloupotrebi radi kriminalnih aktivnosti. Sve je ovo cisto fikcionalno napisiano, kako bi mozda moglo da funkcionise, a mozda i ne.. :) naravno znam jos mnogo toga, ali nemam bash vremena da pisem, imam sutra ispit pa moram da ucim... 8)...
/edit ima mnogo stvari koje jos nisam naveo tipovi programa koji daju podatke o banci i mongim drugim stvarim...
takodje ima par dobrih foruma ge mozete i naci ljude i naravno kupiti sve ovo legalno...
e koji su forumi to vam nemogu reci... nadjite ih kao sto sam ih i ja nasao... srchujteeee :)
poz nadam se da ce ovo imati koristi za nekog.. Naravno spremam prevod jednog jakog dbrog txt, ko hoce da szna nesto malo dosta vishe o ovim stvarima neka me PMuje, rado cu odgovoriti na vasha pitanjaaa..
poz. ALL COPS ARE BASTARDs.. :)
"I neva fucked anybody over in my life, who didn't have it comin' to 'im, you got that? All I have in this world is my balls, and my word, and I don't break 'em for no one, jou understand?" Scareface