Mislio sam da ne komentarisem ali moracu...
Citat:
ne lupajte da postoji neko ko ne placa pretplatu. svi moramo da je platimo jer je nakacena na struju. ako si do sad placao 300 din manje da nebi platio pretplatu to ti se opet vodi kao dug za struju. bas zbog toga mogu da podizu cene kako hoce jer ljudi nemaju izbora. cista ucena.
JA NE PLACAM! Ne znam za vas u unutrasnjosti ali elektrodistribucija jugoistok (tako se valjda zove) imaju odvojene racune za struju i RTV pretplatu. Znaci, gore pod I pise dugovanje za struju, pa ima za uplatu, ispod pod II ima dugovanje za pretplatu i na kraju pise UKUPNO ZA UPLATU I+II: Znaci, mogu onaj I racun da odcepam i uplatim samo to

Ja mislim da svima posebno pise koliko je dug za struju a koliko za pretplatu a i ako pokusaju da ti iskljuce struju imas dokaz da si je platio...
@reject... sta se desava ako ne placas pretplatu?
Sto se mene tice mogu da mi iskljuce RTS ako je to moguce. U normalnim zemljama ko hoce da naplacuje pretplate za emitovanje svog kanala moze signal da kodira, a onaj ko hoce da ga gleda neka kupi dekoder od njih...
Znam znam sta cete reci... "mi smo nenormalna zemlja..." Al' sta da se radi, uglavnom necu da im placam. A i drzava, moze da izglasa da je danas 1. april a ne 1. maj...
qq meni, ja da sam normalan pored vas bih poludeo!
Tek sad znam koliko ne znam...