Đinđićeva vlada nije odgovorna za ovakvo siledžijsko "sprovođenje" zakona. Na Studiu B su javili da je rad BKTV suspendovan na 30 dana zbog povrede Zakona o radio difuziji, bolje reći zbog toga što nisu pristali na sopstveno ukidanje. Ako su kad trebali da ih ukinu to je trebalo da se desi u vrijeme kad je PSS imao termin od 18:55 do 19:25.
Izgleda da ovoj debilnoj vladi (izvinjavam se Koštunici

) izuzetno smeta što su ovi sa BK okupili mnogo poznatih (i priznatih) ljudi da govore u njihovu korist.
Danas oni nesrećnici iz RRA rekoše da kao kriterijum za dobijanje frekvencija nije bio bitan minuli rad, valjda zbog Avale,Fox-a ,Košave i Happy TV, ali se ja ne mogu oteti utisku da se sve ovo ipak dešava zbog forsiranja PSS-a u vrijeme kampanje.
Realno, ko od vas želi da gleda crtane do 19h,a onda onog Noleta sexomana, ili biznis vijesti koje će emitovati TV Avala (kažu da je to "poslovna" TV)? Čak i Pink, ja nikad Pink ne gledam prije 21h, možda vikendom. A i filmovi na Pinku su sve jeftiniji.
Po meni je BK najkompletnija TV, iako najviše gledam B92, od naših televizija. BK ima nekoliko dobrih emisija, prenose najbolju fudbalsku ligu, vijesti se mogu gledati (sve je manje PSS-a), nađe se poneki film,..malo li je? Možda jeste, ali ni ostale ne nude više od toga, naprotiv. A i BK je 3. po gledanosti, iza RTS-a i Pinka, mada ih ovi "šiju" u onim mjestima gdje nema ni kablovske, ni pozorišta, ni doma omladine, a ni škola im nije blizu. Ne znam ni šta će im televizori. Ima jedna istinita anegdota u kojoj je jedna baba, u vrijeme početka RTS-ovog dnevnika, a na "Dobro veče"- koje je izgovorila voditeljka, ustala i odgovorila :"Dobro veče i tebi dete, uvijek se fino javiš".

Uživaće ta baba uz poslovne vijesti TV Avale, samo se nadam da je Sexi Nole neće iskvariti!

You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named 'Bush', 'Dick', and 'Colon'. - CHRIS ROCK