Izvinjavam se zbog ne postovanja,jer nisam bio u zemlji,i nisam imao pristup netu,tako da tek sada mogu da pishem...(home,sweet home!!)
Dakle ajmo iz pocetka,jednostavno hocu da stavim dvd film u dvd rom,pokrenem programche.izaberem main film i za par sati imam film u divx formatu.I evo shta se desava:
1)nasao sam film (gore navedeni)
2)stavio ga u dvd rom
3)skinuo programe:
-D-vision 3 i kad ucitam film,ponudi mi 7 dvd titlova od kojih svi traju max 1min,e sad posto ja znam da je main film na petom titlu,kad biram dvd title 5 on kaze "An error occurred during the title analysis. Do you want to return to the main title?"
-DiVA,nema mogucnost da svih 5 dvd-titlova spoji u jedan film,vec svaki radi posebno (ne odgovara mi jer naknadno to moram da spajam) a posle 2 minuta blokira i ostaje mi samo force quit.
-divx converter,nece da prihvati ceo disk,i prijavljuje neku bzvz gresku.
-dvd2onex2 ne radi ono shto ja hocu,dakle on radi posao koji radi dvd shrink,smanjuje velike filmove na 4,7GB ali ostaju dvd i dalje,a i on mi ne omogucava da radim "make movie-only copy" opciju jer kad to hocu,naidje na samo jedan dvd-titl i to nesto od 1 min (verovatno reklama,nije film sigurno

) a da bekapujem ceo film,ok,to radi i mactheripper!
-handbrake isto prijavljuje problem sa dvd-titlovima i nadhe samo 2 od 7 i to isto reklam (duzina po 1 min)
-iripdvd kad mu kazem rip from dvd kaze : "This DVD doesn't contain a non-DTS audio-track and thus vialotes the
DVD-spec. Because there is no open-source DTS-decoder we can't encode this DVD. a kad hocu rip from vob opet nece da radi sve titlove u jedan fajl,nego moram svaki posebno,i za svaki posebno mi trazi tacno vreme ja da mu navedem koliko koji traje!!!!! u prevodu,ne radi !
-Mactheripper ne radi ono shto ja hocu,
-mencoder kaze u terminalu kad hocu 5. titl "Couldn't open DVD device: /Volumes/3_PALME/VIDEO_TS/5
Cannot open file/device.
Exiting..."
Jos mi ostaje da skinem ffmpegX ali je on i suvise veliki za dial up!
ako neko zna resenje...
hvala mu!