e ovo sa zmijom nadmasi sve sto sam video ocima a i bogami cuo od kolega

..
ja licno nasao sam ne znam koliko pacova od pol kile, kljuceve, olovke, zvakace, monete, delove od igracke a zadnje pre nedelju dana pred ocima musterije izvuko sam metalne spice (one u polukrugu) od grudnjaka..hehe, da ste videli samo facu coveka kako je ko u crtacim menjao boju od normalne u zutu, zelenu pa crvenu pa izasao iz servisa psujuci po zeni

i kako ide sad da joj j**e sve po spisku kuci..hehehe..
a jos je aktuelna prica od pre jedno dvajs i kusur godina (u zlatnu SFRJ) kako zena pre odlaska na odmor cini mi se u Grckoj sama otvorila TV i sakrila kilo i vise zlatnog nakita..samo posle nekoliko dana po povratka TV se kvari pa muz u servis..tad drzavni..i serviseri umalo u nesvest..e, uzeli braca zlato, podelili i vratili TV musteriji..posle kratkog vremena, zena se seti zlata, otvore TV, zlata nema

..e, tad milicija (znaci ne policija)

palice u ruke, hehe, i pravac servis...pa da vidite kako braca serviseri skidaju nakit zeni, sestri, svalerki od vrata pa vracaju do gram..

..e zato sam ja braco nostalgican po onoj nasoj, najboljoj, nejlepsoj drzavici u svetu..ne da nije bilo kriminala tad, al brate bilo je reda i discipline..znalo se ko je ko i tacka..ne sad vidim 15-godisnjeg budalu bije policajca ruckom od pistolja po glavi i nikom nista..ajd da ne davim vise..

pozdrav
Rubin
ce da izadjem na televizor,a????