Pazi, nije da ne može, ako si prilično vešt, može i 300D da premosti posao..
Par stvari koje mu ne idu u prilog za recimo samo 1 posao. Znači ne 50 svadbi godišnje, nego 1.
Ima loš (mali) bafer. Ali i to može da se prevaziđe. CfN 4 postavi na vrednost 1 i focusiraj sa *. Svakog puta kad otpustiš okidač u toku čestitanja file sa bafera sklizne na CF. Imaćeš delić sekunde više. Pomnoži ovo sa recimo 150, pa ti vidi koje je to vreme, a bafer je mislim.. očajan je.. 10D ima 9 snimaka bafera, dešavalo mi se da duple poljupce radim sam. Uvek sam imao 2 ili 3 od 9 slobodnih u najjačoj vatri. Tu bi te 300-tka samo tako izdala. Mislim da bi ga ja u toj situaciji sa apetitom o zid..

) Ali dobro, niko normalan ne radi duple sa 300D sam..
Raspored kontrola je nezgodan, ali za 1 dan se da preživeti i to. Za 1, ali ne za 10.
Brza promena exp. i blende istovremeno je 5x sporija nego na recimo 10 ili 20D gde imaš točak pozadi i vrtiš na stranu na koju ti treba..
ETTL je ionako beskoristan, osim napolju. Ovde se 20D sa ETTL2 pokazao dosta boljim. Peračina Autofleševima je moranje (odatle i ova Axelova hvalopojka za Nikon blic) Koristio sam Nikon blic, nije da ne može, sve može, ali broj informacija koje ti kao reporter treba da sažvaćeš može da ti izazove overload i nedaj bože da se zbuniš a njih 200 čekaju i viču UUUaaaa

)
Ako imaš 300D, prodaj ga ili menjaj za 20D, ako ga nameravaš kupiti, beži od njega, nije to za svadbe.