Nastavljam diskusiju...
Prvo @Dejan
Citat:
Ako ne uspeš, a imaš kontrolu nad tim domenom (možeš da postaviš nameservers) evo, nudim ti i bolje uslove na Dreamhostu za iste pare

Razmislicu... Nemam ja problema sa sajtom da bih trazio drugog provajdera, ali u svakiom slucaju, kada dodje do toga (A moze da se desi vrlo brzo, nikad se ne zna) imacu u vidu to sto si mi napisao. Usput cu malko bolje pogledati uslove na dreamhostu, pa... ko zna.
Nego, tema:
Sad mi tek nista nije jasno.
primer 1:
Ako lepo ko covek otvorim MySQL Front i upisem slova "čćžš", ona tamo i "ostaju", tj. prihvata ih MySQL bez problema.
primer 2:
Kada uvozim podatke iz MS ACCESS baze direktno kroz MySQL Front, opet bez ikakvih problema upise srpska slova.
primer 3:
Napravio sam u medjuvremenu "test program" koji mi samo upise u polje neki tekst. Ja naravno upisem "čćšđžš", i naravno, bez problema se upisu u MySQL bazu.
Ali kada treba da procita zapise iz MS ACCESS baze u DataSet, pa onda taj DataSet da "prepise" u MySQL, NEMA SANSE. Cekaj sad cu da napravim "programčić" da mi to proveri... Da naravno da radi!!!
E, ne mogu da verujem ovo vec nema smisla: Sve drugo sto sam probao uspelo je bez ikakvih problema, SAMO NE ONO STO MI TREBA!!!
E, sad se ja pitam: da nisam postavio pitanje na pogresan forum, mozda sam trebao da ga postujem na C#

?!?!
Ozbiljno, pocinjem da sumnjam da je trebalo ja nesto da postavim u mom programu, ali mi apsolutno ne pada na pamet sta.
Ajde sad ako bi nekok imao neku pametnu ideju, bio bih mu beskrajno zahvalan!
Meni samo pada na pamet sledece:
Klasa koja sluzi za "internet sinhronizaciju" je samo klasa (jesam li se izrazio, a!?!), bez Windows Forme, tj. prozora, i poziva se iz neke druge forme gde postavljam od kog datuma hocu da sinhronizujem bazu bla, bla, bla.... To je jedino sto se razlikuje u odnosu na ovaj "programčić" (gde u sklopu Windows forme (klase) postoji funkcija "INSERT INTO bla, bla, bla...") koji sam napravio kao test i koji sve odradi kako treba. Moze li to da ima neke veze?!?!
Evo da napomenem: radim u C# 2005 Express.
Unapred hvala.