Meni više liči na specifične slučajeve uvođenja ISDN ili kablovskog interneta. Tada su mi došli, povezali i podesili. Na početku je bilo priče da će tako da rade i ADSL, to i dalje piše kod nekih na sajtu (Yubc, Sezampro). Ako ne dolaze, onda je to recimo način da se otarase neispravnih modema.

Daju takav korisniku, on proba i neće i onda oni kažu da je sam pokvario.
YUBC.NET
Da bi ste mogli da koristite našu ADSL uslugu potrebno ja da imate računar sa USB portom ili eternet utičnicom. Popunite formular na našem sajtu koji se nalazi ovde. Vaše podatke šaljemo Telekomu Srbija A.D. radi provere tehničke mogućnosti za instalaciju ADSL priključka. Ukoliko imate tehničke mogućnosti, potrebno je da uplatite jednokratnu instalacionu taksu od 3000 din i prvi mesec korišćenja servisa za koji ste se odlučili. Po uplati naši tehničari dolaze da Vam instaliraju ADSL modem i spliter koji dobijate od nas na korišćenje.
Sezampro
Uvođenje ADSL priključka
Prodaja ADSL priključaka vršiće se preko većih Internet provajdera, koji će u čitavoj proceduri tesno sarađivati sa Telekomom. Korisnik će, dakle, zatražiti od SezamaPro uvođenje ADSL-a, a SezamPro će proveriti postojanje tehničkih uslova, ugovoriti uspostavljanje priključka, isporučiti korisniku potrebnu opremu i podesiti sve što je potrebno u poslovnom prostoru ili stanu korisnika.