vladd
Član broj: 37217 Poruke: 12060 *.ptt.yu.
|
Nisi razumeo, a i da jesi isto. Tebi se ne svidja "sarkazam", kojeg nema, a ja ti samo "saopstavam" moju tacku gledista.
Ne mogu bas sebe da smatram za pocetnika i amatera, i nemam potrebu da "plasiram" marketinski neke "igracke", ili "proizvode.
Vrlo dobro znam "nivo" mnogih "konsrtruktora" cak i sa dugogodisnjim stazom. U svojoj bransi ipak "vozim" F1, nisam Sumaher, ali "pobedim" poneku "trku".
Ako neko hoce da poslusa savet, ok, ako nece, opet ok, ali ne mogu da "dozvolim" "situaciju", gde u razgovoru, kazem kazes, pitam pitas, "lupim" "lupis", salimo se ili ne, sada ubacujemo "strasan" element (zamalo "argument"), kao neko tamo nesto smisljao. Pa sta. Ima 5 milijardi ljudi, sta da radimo, da nabrajamo sta je ko radio, ili smo nesigurni u sebe, pa nam treba tekst sa net-a, primer iz novina...
Pa ne, ovde sami mi pricamo, probamo, gresimo, ili imamo ideje ili ne. Valjda smo "definisali" razgovor.
A ne "klinacki": a ja sam video, tamo daleko, da je zeleno nebo i kraj price, bar "normalnog" dela.
Poz.
P.S. Odacu vam malu "tajnu". Malo je ljudi "napravilo" model Teslinog trafoa da funkcionise. I nastavnik Tehnickog u doticnoj skoli (gde je model "izlozen"), se kladio u veceru da nece proraditi.....
|