Da li je neko instalirao 8800GT karticu sa G92 cipsetom na Leopardu USPESNO?
Radi se o sledecem, imao sam Sapphire ATI X1800GTO/256MB karticu koja je radila izvrsno.Onda mi djavo nije dao mira pa sam kupio Gigabyte 8800GT/512MB (sa G92 cipsetom i onim odlicnim Zalman kulerom).Instalirao sam je, i instalirao kext-ove sa unofficial 10.5.2 updatea.Sve radi kako treba, naizgled.Problem je sto su performanse kompjutera ostale iste, skoro da bih mogao reci da su se pogorsale, a ja sam ocekivao poboljsanje sa brzom karticom jel'te?
Xbench mi prijavljuje nesto vise od 180 kad uradim test, dok je sa starom karticom 'ladno duvao do preko 200....
Osim toga kad pustim igrice kao sto su CoD 2 i Sims 2 sve koci, secka, dok sa starom karticom nije imao nikakvih problema.Nemogu da verujem, docekao sam da mi klinci kazu "sta si doneo to s**nje od kartice, vrati onu staru!"

A pretpostavlja se da je ova kartica bar 100% brza od one moje stare (doduse ni ona stara nije za bacanje, ali ipak....).Na "prozorima" radi kako treba, zezali smo se sa Crysis, i tu razbija.Ali ja je hocu za OS X, a ne za tamo neke majkrosofte.
Mislim da je problem ipak u drajverima, ali rekoh da pitam da li je neko uspesno poterao ovu karticu, ili da je skartiram dok ne izadju neki bolji drajveri.Ovako dobijem bolje performanse sa starom kartom...
Mozda sa nekim EFI-jem koji podrzava 8800 kartice ili sl.? Ma nisam nasao nista konkretno, neki se zale a neki su zadovoljni kako im radi sa ovim 10.5.2 kext-ovima, a ja nisam.Ne blokira mi kompjuter, ali ipak nije to to.
Evo sta kaze "about this...":
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...