appMan - kontrola procesa i zauzeca memorije (jbga, na 3660 koji ima max 2Mb slobodno, svaki bajt je bitan

)
FileMan - meni najcool file manager
profimail - Jedini dobar E-mail klijent
ProfiExplorer - ide uz ProfiMail, dobro raspakuje velike fajlove iz .zip arhiva, i otvara pure .html fajlove
Mobile search - pretrazuje poruke, kalendar, To-do, imenik po bilo kojoj reci
ZipMan - otvara zip, rar... datoteke
Ultra MP3 - mp3 i ogg player
IM+ - icq, msn, aol, yahoo!,jabber chat klijent
EzSMS - raznorazne manipulacije sa primljenim porukama (vrati poruku u neprocitano stanje, edituj primljenu poruku, sam sebi posalji poruku od shefa da moras da se javis na poso u 21:00h)
ControlFreak - bluetooth kontrola winampa, misa i tastature
psiloc eProfiles - menja profile u odredjeno vreme, prosiruje mogucnosti obicnih
profila raznoraznim sitnicama tipa: Startuje sekretaricu na profil Sleep, auto keypad lock itd.
psiloc extendLog - vodi prilicno tacnu evidenciju cena svakog poziva, kolicinu besplatnih poruka, gprs-a, kao i detaljniji pregled poziva
Advanced call manager - filter dolazecih poziva, sa raznim opcijama auto respond-a
ansvering mashine - sekretarica
Scribe - program koji drasticno olaksava i ubrzava unos podataka u kalendar, notes, to-do
Resco Viewer - analogno ACDSee-u, sa raznim opcijama editovanja slike
ETI camcoder - alternativa svim ostalim kamkoderima, koji na 3660 imaju problema sa zvukom (bar na mojoj imaju), prilicno brz program
SmartMovie - divx player
phoda - ubacuje datum na slikama, kao i u imenu slike
quick office paket - alternativa MS office-u
Yedit - good text editor
RepliGo - dobar citac e-knjiga
MobiReader - takodje citac knjiga, samo sto dobro otvara i html fajlove, i prati linkove na njima, pa imam ceo php-manual na fonu, a pritom je u potpunosti funkcionalan

, mnogo dobro barata bookmarkovima, i pamti poziciju dokle si procitao koju stranu
Resco News - RSS news reader
One for all solitaires collection
Hehehehe... To su mojih Top10!! u 25++ programa
to su uglavnom svi bitni programi koje imam na telefonu, i sad mi nije jasno kako ovaj moj fon uopste i sljaka. Jebote, pa ja nisam normalan, majke mi...