Kako proveriti da li je telefon dobro dekodiran?!
Izvaditi sim karicu i ukucati *#0606# i posle pritiska na soft key treba da se ispise u pet stavki "unbared" (5x) i onda je sve ok!

Kako videti ko je pravio Siemens software telefona, tj. autore?!
U imeniku u "new entry" za broj telefona upisati broj 2000 a za ime upisati "History" (naravno bez znaka navodnika)... Podatak se nece smestiti u imenik nego ce se pojaviti palma na ekranu i autori...
Verzije fleshova... Hm... Ne bih sada da pricam o nekim stvarima koje bas nisu proverene ali bih rekao par stvari koje su vezane za moje iskustvo i iskustvo mojih drugara kojima sam menjao dosta puta flash na telefonu i samim tim razlicite verzije...
Testirao sam verziju v21, zatim v24, v25 i v18. Ako zelite da imate hrvatski meni morate se zadovoljiti sa v18 posto jedino tamo moze da se usnimi language pack jer druge verzije ne prihvataju (umrtvi se telefon)...
Sto se tice ovih "novijih" verzija meni se kao najbolja pokazala verzija v24... Primetno duze drzi baterija nego na v18 i najmanje se desava da telefon zablokira (zamrzne slika) prilikom duge upotrebe telefona i neprestanog dzaranja po tastaturi telefona... Dok verzija v25, kao novija i poboljsanija nije mi se pokazala kao bolja... Cesto mi se desavalo da se telefon zablokirao bez razloga i zakucao i nije cak ni hteo da se ugasi nego je morala baterija da se cupa!

Po meni ako zelite u x35 da stavite najbolji flash bez hrvatskog jezika je v24 a sa hrvatskim naravno v18... Naravno to su moja licna iskustva i voleo bih kada bi neko jos podelio misljenje sa nama...
Nisam jos nigde nasao neki oficijalni sajt gde bi bilo detaljno opisano sta se tacno razlikuje kod ovih verzija software-a... Ovako u menijima ja nisam nista bitno uocio... Jedino kada se gasi telefon preko v21 je drugacija grafika nego kod ovih ispod te verzije...
v24 i v21 malo brze reaguju na kuckanje slova kada se pisu poruke...

Ako neko zna jos neku razliku ili ima nekakva drugacija iskustva o verizjama software-a neka napise...
Naravno za kraj, pogledajte moj sajt ima izmena...