@ Slobodan Milivojevic
Hvala ti na savetima, i drugi su mi ih preporucili, bas prekjuce sam se prijavio za exe-net, i ocekujem ih za par nedelja. Znam momke koji rade u njihovom instalerskom timu, Ok likovi, al' ih ima malo, pa im je posao preko glave.
@calexx
Ja razumem sta ti hoces da mi kazes, ali ja imam mesecni prihod od 120EU i zivim sam (tipicno studentski

), tako da ja moram dobrano da razmislim sta uplacujem i kako ga koristim. I onda dodjes ti i kazes mi da je resenje da uzmem veci paket, jer moj i nije bas pogodan za download. To je pomalo neprofesionalan odgovor, jer ono sto ja placam hocu maximalno da iskoristim (u optimalnim uslovima), a nikako ne mogu kad mi sa 20 seedera i 2-3 leechera neko filtrira ili zakida protok.
El znas na sta me to podseca? To ti je kao kad ja odem u Zastavu Krajujevac i posteno iskesiram novac i kupim njihov Jugo, a on se kvari na svaka tri dana. i onda mi dodje direktor zastave i kaze mi ej znas sta sinko, pa tako ti je to, idi ti bolje u Minhen ili Stutgart i kupi sebi Bembaru ili Mecku koja je malkice skuplja, i neces vise imati problema

) Iskustva su razlicita sa raznoraznim brzinama, al' je moje iskustvo takvo da su svi moji prijatelji bolje prosli sa exe-netom i SBB-om, i dileme za mene ipak nema.
U Nemackoj kod mog ujaka su ovakve diskusije o protocima, kilobitima i kilobajtovima, o uslugama operatera i raznim zakidanjima smesne, tamo se lome da te usluze. To samo govori koliko je ovde kriza na tom polju. A ovde u Srbiji ako hoces da prodres do sustine stvari i shvatis dinamiku trzista treba da postanes pravi mali tehnicki freak, koji mora studiozno da analizira celokupno internet trziste, iako ga to savrseno ne interesuje
''Mansell? Mansell was Mansell, the rest of us are just mortals...'' - Eddie Irvine