Postoje dva načina:
1. Programom FontMagnifier, koji nije besplatan, a koji se instalira u telefon i onda pomoću njega biraš veličinu fonta...
2. Pošto E50 (tj. Symbian 9.1 Series60 3rd Edition) koristi TTF fontove, onda možeš malo da malo "hakuješ" telefon u smislu zamene sistemskih fontova nekim drugim...
Za ovo moraš da imaš intsaliran (u telefonu) neki File Manager, kojim ćeš moći da pronađeš skrivene sistemske foldere.
Originalni fontovi se nalaze u folderu
"Z:/resource/Fonts"

Ideja je da ih zameniš nekim drugim True Type fontovima, uz obavezan prethodni backup originalnih (prekopiraj ceo folder negde na memorijsku karticu ili prebaci na PC).
Pre nego što zamemiš fontove moraš ih preimenovati, tako da nose iste nazive kao i originalni. (Ovaj poslednji "DIGI" predstavlja LCD font za prikaz samo cifara 0-9, pa ga možeš i ignorisati prilikom zamene)
Posle operacije zamene restartuj telefon (ugasi / upali) i imaćeš nove fontove.
Ako ti se ne dopadaju vrati stare (originalne) iz backup foldera gde si ih sačuvao...
2-a. (Za ovaj način nisam siguran da li funkcioniše)
Jednostavno napravi folder na memorijskoj kartici
"E:/resource/fonts"
Stavi svoje nove (preimenovane) fontove u taj folder i restartuj telefon, nakon čega ćeš navodno imati te nove fontove.
Ako želiš nazad originalne fontove onda samo stavi mem. karticu u card reader i obriši sa nje taj folder. Vrati karticu nazad i restartuj telefon.
PS
Razmisli malo o tome da li postoji dobar razlog zbog kojeg je Nokia stavila baš ovako "sitan" font, koji uzgred budi rečeno, na većini drugih telefona ne bi uopšte bio ni čitljiv... Meni je u početku bilo neobično, pa sam mislio da promenim, ali sam posle odustao i navikao se, pa sam potpuno zadovoljan