a je li, Palma, sto bih ja morao da znam da li se kupuje posebno ili ne? hocu da kupim, lepo odem do distributera i raspitam se... samo meni ne treba...
@dwarf
Preko bare je mnogo bolji hosting (lin ili win)... mi smo zaostali... jos kako ne primaju nase kreditne kartice... Tako da mi nije velika vajda ni ako imam jeftin prostor, protok, MSSQL, VPS ili sta vec u Houstonu, TX. Iskreno, priznaj da sam u pravu, i da i tebi bas nije sve potaman sto je situacija takva

Nisam govorio o zilion dolara vec o 2000$ (toliko je otprilike bilo) za MSSQL po serveru... Mozda sam, nenamerno, ostavio utisak da je MSSQL jako skup. To nisam zeleo da ucinim. Fakt je da je Windows hosting skuplji, a da li su razlozi za to opravdani, to je pitanje. Najbolje je da imas sopstveni server sa administratorskim privilegijama i da instaliras sta ti se svidja, ali to mnogo kosta.
@degojs
jeli, da li je MSDE baza besplatna samo za developmant ili i za production sistem? Da li je moguce povezati se na bazu uz Apache server+PHP5 iz Windowsa (to imam na desktopu) jer bih je skinuo sa neta onda?
aha, evo skidam je.. nego iz cega sad mogu da koristim bazu? PHP? Java? (imam i jedno i drugo?)
[Ovu poruku je menjao bojan_bozovic dana 22.08.2005. u 01:26 GMT+1]