Nedavno mi priključili adsl, i super sve radilo rekordnih 5 dana a onda odjednom u toku surfa, tj.chata pc se ugasio (ne restartao) sam od sebe. Aj još nisam paničarila, uključila ga ponovno, sve odradilo, konektirala se bez problema ali čim sam otvorila mozillu opet isto, ugasi se kao da nestane struje i nema šanse više ponovno na net. Imam zonealarm, adaware, spybot, sophos, trojan remover i jedino je u scaniranju adaware našao alexu kojeg je uredno očistio, a od virusa i trojanaca nigdje ničeg!!

Na kraju sam formatirala disk, sve ponovno vratila, instalirala, uključila se na net preko adsl-a i gle šljaka nakon formatiranja! Radi!

Ja oduševljena, kad nakon sat i po, opet isto. Ugasio se samo djednom i više nikako spojiti se na net. Kome god sam rekla, što išta znaju o pc-ima, od programera pa servisera svi nešto drndali po njemu i svi se čude ali problem ne znaju riješiti. Kad se spojim preko običnog modema, veza ide bez problema, ne gasi se, kad idem preko adsl-a rikne mi pc u roku od odmah! A adsl ispravan, to su svi zaključili!! H E L P!!!!!