skinuo sam shemu istu ovakvu sto je guja ostavio ali jos nisam poceo da pratim gde mi se gubi napon! Danas cu natenane! Treba mi pola sata da rasturim lap top jer je bas zeznuto sastavljen a nemam puno iskustva sa njima! Marka je PC AREA, a zapravo je Elitegroup koliko sam nasao na netu! Donet je iz Italije i iskreno receno niko nije cuo za ovu firmu!

Solidna masina je intel p4 na 2.4 ghz....! Bateriju sam otvorio i bila je mrtva, nekih malo iznad 0 volti je pokazivala! Ispeckao sam je dobro, nekih pola sata na punjacu od 12 v! Naravno prethodno sam odlemio spojeve sa ploce da nebi spalio nesto! Baterija je inace na 14,8 v! Ima 6 kontakata sto dolaze sa lap topa na nju, minus dolazi i jos 3 napona od po 3-3.5 v ali gde bi trabalo da dolazi + 14 sa punjaca (odnosno sa ploce na lap topu) nema napona! Negde se gubi! Kad sam ispeckao bateriju uspeo sam da ukljucim comp jedno 10 sekundi a onda se ugasio! Probao sam da dok mi radi na adapteru izvadim adapter i on nastavi da radi na bateriji nekih 4 sekunde a onda se ugasi, sto mi govori da uspeva da prebaci iz moda adaptera na bateriju! Moze biti da je to max kolo ipak ispravno! Probacu soluciju sa baterijom sto ste predlozili a bateriju novu ne mogu naci jer ne znam ni ko bi je imao! HVALA svima na pomoci, drago mi je da uvek ima dobrih ljudi na forumu!