Citat:
Inovator: PS neargumentirani odgovori poput ovog maloprije ipak nisu dobrodošli. Traži se neko kvalitetno rješenje, kužiš, a ne sad sasjeći sve u korijenu
Dobro ti je Novack2 rekao, ne znam sta se ljutis?!?
Citat:
vivas:
...Postupak: rastaviti ga što prije! dobro isprati u slatkoj vodi , ako ima tragova korozije isprati sa kistom i Mr Proper tekučinom , ako ima korozije koja se i dalje vidi
uzeti zubnu pastu i malu četkicu(idealan kist za tempera bojanje)...
E stari moj samo mi reci kako ces isprati taj Mr Proper koji zadje ispod chipova na kuglicama? Eeeee, nije to bas tako lako, ono kad bi chip bio nekih pola centa iznad ploce, pa bi mozda i moglo, a ovako....
Citat:
vivas:
...Na kraju ga osušiti sa femom ili na suncu ,ako je jako sunce.
...
Ako si mislio na klasicni fem za kosu, onda nesto ne verujem da ces uspeti da ga upalis posle...ko razume, shvatice
Citat:
novack2: ...Ma zamisli ti budale, telefon mu pao još prošlo ljeto u more i on me tek sad zove dal bi mu mogao spasiti mobitel, nakon 10 mjeseci i još me pita koliko bi to sve koštalo, a telefon mu zvoni kao bebina zvečka jer su u međuvremenu pootpadali svi djelovi sa njega

Ja sam imao jednom slucaj da je coveku ispao tel u sneg i nije mogao da ga nadje, pa je ostao tu celu zimu, tek negde u aprilu ga nasao i odradio sam ga, uz zestoke napore, za nikakve pare
Citat:
novack2:
Jedino mi nikako nije jasno, zašto u 99% slučajeva kad se ljudima smoči telefon, i ugasi se, zašto ga odmah idu paliti da vide dali telefon onako mokar radi i na taj način naprave nepopravljivu štetu??? Svi poslije sliježu ramenima

A da ti nemas pojma sta se desava kad tel upadne u vodu i da ti se to isto desi i ti i ja bi u 99% slucajeva isto to uradio, jer:
1) Interesuje te je l' tel jos ispravan
2) Zao ti je para datih za njega
3) Zao ti je dati 10-15 eura nekom ko to moze da vrati u prvobitno stanje, mozda si to mogao sam
4) Jer si Homo Balkanicus, i mislis da sve mozes sam
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...