U okviru PROMO ADSL kampanje sva fizička lica koja zaključe ugovor na 12 meseci plaćaju 50% od standardne cene ADSL usluge.
*Promotivni period traje od 01. jula do 30. septembra 2011. godine.
A sad da se vratim na Beotel.
Prva stvar kojom nisam bio zadovoljan je sto su mi paket od 6 Mbita ogranicili na 5 i nesto, iako
ne bi smelo da bude gubitaka, jer je port podesen na 16 Mbita.
Dalje, dok sam bio kod PTT-a prekid veze mi se desavao u izuzetnim situacijama, dok je kod
Beotela to sasvim normalna pojava.
Sada kako su poceli godisnji odmori nije izrazeno, ali zna da bude prilicno zagusen link u vecernjim
casovima.
Pominjes nepostojecu tehnicku podrsku kod Telekoma, isti je slucaj i ovde.
Oni su tu cisto reda radi i maltene sve sto znaju je da ti kazu da resetujes ruter i da ga podesis ponovo,
a ako je bilo sta ozbiljnije i oni se moraju obratiti Telekomovoj podrsci..tako da ovo slobodno mozes odbaciti
kao prednost Beotela..
Racunica za ustedu svakako stoji i zbog toga ti preporucujem da umesto 4/512 kod Beotela i 24 meseca ugovorne
obaveze, potpises ugovor na 12 meseci kod PTT-a sa brzinom 6/1, koji redovno kosta 2150 din i gde ce egzaktna racunica
izgledati ovako:
13140 (Beotel 4/512) - 12900 (PTT 6/1) = 240 din ustede sa daleko vecom brzinom

..ili ako zelis 4/512, tada ce racunica izgledati ovako:
13140 (Beotel 4/512) - 11100 (PTT 6/1) = 2040 din ustede za istu brzinu.
..sto se tice one dalje racunice za narednu godinu i 12 uplata unapred, mogu reci samo to da mislim da se za godinu dana moze dosta promeniti situacija
i da ces pozeleti da imas vecu brzinu pristupa..
....da dopunim, zaboravio sam da napomenem da prilicno rade traffic shaping, to se da primetiti na torrentima (znam da brzina torrenta zavisi od vise faktora),
ali je vise puta provereno sa razlicitim tipovima konekcije..
[Ovu poruku je menjao nikola87 dana 31.07.2011. u 23:05 GMT+1]