Iako sam rekao da se vidimo kad izadje neki novi FW, svratih da vidim ima li sta novo pa reko' da prokomentarisem malo
@ TDK: stavio si definitivno najbolji FW, a sto se tice "ovlascenih" sevisa, to je naravno smesno u ovoj nasoj jadnoj drzavi vec 10-15 godina, pa je svakoj "malo snalazljivijoj" jedinki MNOGO bolje da se sama pozabavi svojim tehnickim uredjajima...
@ ostali: sto se tice DAC-a u 380-ici, Gufiak i ostali (koji tvrde da znaju sta pricaju) kazu da je IDENTICAN kao u 585 kao i sva ostala elektronika, samo je ponesto "zakljucano" na 380. To sto "rade" DVD audio i SACD diskovi na 470-ici, pa rade...kao i na 380...primi disk unutra, a posle je samo pitanje da li ce da kaze "error" ili " no disc" ili da ga pljune napolje, a mozda i pusti neki, ali koliko vidim na forumima to se desi samo sa (kako kazu, nisam prob'o) diskovima koji su kodirani u 2.0, a svi ostali sa vise kanala nece ni da cuju.
Iskreno, niti znam niti me interesuje da li radi bilo sta od navedenih egzoticnih diskova, a sto se tice kvaliteta zvuka sasvim je zadovoljavajuci za ovu klasu uredjaja tako da je svaka rasprava na temu "koji bolje svira" potpuno bespredmetna. Uostalom, valjda ce svi oni koji su spremni da za SACD i DVDaudio diskove plate 3-5 puta vise, kupiti playere koji su bar 3-5 puta skuplji od ovih koje ovde pominjemo kao "pristupacne" DVD/DivX playere (BTW, od SACD i DVDaudio diskova u okolnim zemljama moze da se nadje uglavnom klasika i pokoji mainstream tako da su totalno nezanimljivi...bar meni).
Jos jedna sitnica....ovde se raspredaju price o tome da li stari ili novi jeftini pioneer bolje svira, a sve je jos prozeto ponekim X-wave ili SkyVision player-om...sve mi to malo (vise) smesno zvuci...ajd' sto se krse koplja oko pioneer-a (oni jos i imaju jako dobre svirace - naravno u klasama player-a koje su iznad 300 popularnih evropskih monetarnih jedinica, te nikako nisu predmet ove nase pesme

), ali MOLIM VAS odmorite nase mozgove (bar na ovom thread-u) od KRSEVA PLEEEEEEASE...oni niti sviraju niti igraju kako treba, pa ne zasluzuju da budu ni na istoj strani sa NAJJEFTINIJIM brand-name uredjajima...HVALA!
Aj' laku noc svima pa se vidimo kad stigne neki novi FW (ili mozda player!!??) vredan pomena...