Hmmm upravo tako koleginice mada ja sam nasao nma netu bio neke druge vrste knjiga (enki bilal recimo ...
Nego trazio sam ja ranije trebalo mi je i nasao sam desetak mesta STRANIH za razne vrste knjiga od filozofije do knjizevnosti i stripa i ostalih "WIKI" tripova (kuhanje przenje rostiljanja ....
Ima za revolucionarne filozofe dobrih mesta ja sam skinuo dosta stvari od trockog i neke kafkine knjige u e-formatu
Jedini problem xexe to bese na drugoj instalaciji a ja nisam sacuvao taj bookmark pa cu morati ponovo da trazim
Nije problem ionako treba i meni kada nadjem te adresice ponovo stavicu vam linkove ovde
Btw Gutenberg je dobar ako te ne mrzi da preuzimas knjige u .txt fajlovima kao plain text (jesu tako najmanje ali...)
Pa da ih posle obradjujes i pravis doc fajl i nabavis ACROBAT pa napravis .PDF pa ga onda ti objavis lol
Mada ok ako neko ima vremena i ima acrobat (ako nema nek se javi da mu dam kopiju

ili linkice ) a hoce da pretvara te tekstove u e-knjige neka kaze ovde ili neka odradi pa baci na neki servercic da se i mi ocesemo
Life is to short for bullshit so if you want something go for at
Want something to ask or do shout out dont weight to some snipe madrf**ker came or do before you xixi
Citat jednog neobicnog lika
thunderlord