Ljudi ja koristim Telekomov adsl flat 1024 paket i u poslednjih nedelju dana sam se uverio da i na telekomu postoji agregacija,
preko dana sve do 16h sve radi normalno brzina downloada mi je 114 kb/s a posle toga pa sve negde do 00h pada na 20 - 35 kb/s.
Tehnicka podrska tvrdi da ja kao skidam sa nekih sporih servera pa je to zato ili mozda imam neki "spyware" (misle da sam ja sisao vesla)
koji se samo aktivira od 16h-00h

Ovo isto mi se desava i kuci i na poslu i jos kod jedno 10 ljudi u Uzicu koje poznajem a svi imaju telekom adsl!!!
Jos jedna cudna stvar je to sto kad pustim download u Flashget-u przina je super samo dok pocne da skida treba mu citav minut (skidam sa rapidshare.com)
Kada testiram konekciju preko dana testmy.net pokaze da je brzina downloada 108 kb/s a speedtest.net down: 990-1002 upl: 90-106 a uvece
testmy.net pokaze od 20 kb/s do 30kb/s a speedtest.net down: 900-960 upl: 85-100 !!! Tu nest nije uredu

Ako neko zna nesto ili ako mu se nesto slicno desava slicno ovome neka me prosvetli inace cu poludeti od ubedjivanja sa operaterima na tp!
Da dopunim: dok sam pisao poruku proradilo ko sto sam napisao gore a evo i testa...