Prvo da ukratko objasnim o cemu se radi: sajt www.GoToSerbia.co.uk je nastao iz potrebe. Naime, pre nekoliko nedelja sam bio u Engleskoj i tom prilikom je jedan prijatelj pozeleo da pogleda neke detalje o Srbiji (inace nije nikada bio kod nas). Kada sam pretrazio net da bih mu pokazao nesto (sta Srbija ima a vredi da se vidi), shvatio sam da nema sansi da nadjem sve na jednom mestu, vec samo fragmente cele slike koja je vrlo lose odradjena (cudo je koliko je malo stvari prevedeno na engleski - a kao bave se turizmom)...
E tako sam se ja sa njim dogovorio da zajedno postavimo sajt www.gotoserbia.co.uk koji ce sluziti da prezentuje turisticku ponudu Srbije kao i da sadrzi sve ono sto je jednom tranom turisti potrebno kao informacija. Projekat je u pocetku bio samo ideja nas dvojice, ali su se pridruzili neki likovi koji igrom slucaja vole Srbiju (valjda su nas posecivali ranije) tako da smo dobili i hosting i domen kao i podrsku nekoliko turistickih agencija iz Londona...
Naravno, sajt jos nije zavrsen i planirano je da bude svecano otvoren 01.06.2005. (kada cemo pozvati i ministra turizma na otvaranje

Trenutno ga jos uvek punimo podacima, sledeceg meseca ubacujemo fotografije (uzgred - ako imate neke lepe fotose predela Srbije ne bi bilo lose da ih ubacimo...)
Ok, spremno cekam kritike - slobodno nas iskritikujte koliko mozete i za sta vam padne na pamet - nema ljutis...
Pozdrav i hvala!
Velja
P.S. (samo jos ovaj mali dodatak)
Sto se tice dizajna, kritike kao kritike treba da budu upucene, ali kao sto se vidi u pitanju je mambo i odgovarajuci template (ja sam ga samo malo izmenio), tako da mene vise interesuju kritike vezane za funkcionalnost, sadrzaj, sta bi jos trebalo ubaciti, sta izbaciti, sta naglasiti itd itd. Naravno, ocekujem i vase preporuke kako unaprediti ceo sajt i sadrzaj... Eto tol'ko...
[Ovu poruku je menjao velja dana 15.04.2005. u 01:46 GMT+1]