Citat:
Acika: A da li cu ja moci da koristim ADSL preko Neobee.net-a (koji je iz Novog Sada)???
Ja sam trenuto kod njih na dial up flat i meni traje do 14 marta, pa me zanima da li cu moci da sa njima uspostavim adsl vezu.
Mislim da su oni najpovoljniji, jer koliko sam video na njihovom sajtu, dobija se na koriscenje BESPLATNO adsl modem, setup je takodje besplatan, samo se placa jedna od mnogobrojnih tarifa koje postoje u njihovom cenovniku. Mislim da je vrlo povoljno - mesec dana 256 kosta 1500 din!
Kad najzad krene, većina provajdera će da ima ponudu, sigurno i Neobee. Jeste povoljno ali za svaki slučaj pročitaj šta se piše o njima, ima i ovde prilično poruka na tu temu. Ja ipak poznajem neke provajdere i odavde a i iz Beograda pa ću verovatno da izaberem poznate. Onda bar znam koga da zovem ako se pojavi problem.
Jesi li razmislio o PTT pošto im je cena za 256k 1700 dinara ali za prva tri meseca daju 40% popusta pa izađe 1020? Ni kod njih se ne plaća setup ni modem.
Citat:
piksi99: Definitivno je debela veza u pitanju, ali tako odradjena da covek nije osetio 'drazi' cekanja. A da je faca, jeste, ali se nikad ne bi reklo. Dosta je poznat u Telekomu, ali samo kao korisnik.
Kako to faca a ne bi se reklo?

Dobio je nešto što nije u ponudi pa mi deluje da je ili političar ili tajkun. Ili blizak rod nekoj faci.