Da li je moguce povecati t2 signal antene pomocu ovog amplifera? Probao sam da ga povezem kako su mi rekli onda ne da nisam imao bolji ili gori signal nego nisam imao nijedan. Rekli su mi da na in ide u tv a out antena i da se montira kod tv a.Tako sam i uradio i nista dzabe bacio 1000 dinara tad kad sam ga kupio.Ako je moguce pojacati ikako bilo bi mi dobro doslo.
Probaj ga dati što bliže anteni, antenu uključi u IN, iz OUT kabel na resiver i uključi napajanje za antenu u risivire(antenna power ON). Ako ne radi, baci ga.
Na pojačalu piše da radi na 5 V.
Koji ES-Tim???
Ne vidim ni jednog učesnika u ovoj temi iz es-tima.
Vidiš da učestvuje sa "Sitna Riba" :)
Jer da "sitna riba" zna da radi posao, bio bi u es-timu,
ovako ostaje da obuče radno odelo, stavi masku, stavi šlem, naočare,
ponese torbu sa alatom i vatrogasni aparat :)
Ma mislim i na vas prvenstveno sam mislio na ceo es forum jer mi je koristan bio milion puta, a i niste vi sitna riba covek se meri po znanju i po tome kolko je ljudima pomogao po meni :)
ej stojo mi amplifer godinu dana malo falilo da bacim al verovao sam u vas da ce mi biti objasnjeno i hvala vam svima punoooo
Ne drug daleko od toga samo imam zelju da znam svasta :) volim da naucim sve i svasta,pa onda vise podsvesno pratim sve to.Moze kljeste brate :) ja cu da pocistim danas to.