Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da platim vama ! i ne idem u servis ?

[es] :: Laptopovi :: Da platim vama ! i ne idem u servis ?

[ Pregleda: 1315 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

eeestablishment
srbija

Član broj: 268550
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: eeestablishment

+482 Profil

icon Da platim vama ! i ne idem u servis ?23.11.2017. u 16:02 - pre 90 meseci
Lap-Top (FUJICU) od danas ne moze ( bezicno ) da se konektuje na internet . ( Wireles Network Conection-Not Connected )

Ostali uredjaji , (tablet i 3 mobilna ) u stanu i dalje mogu

Kako mi je ova materija spansko selo , povezem se kablom za ruter i potrazim ( video ) uputstva KAKO DA OTKLONIM KVAR .

Od svega prikazanog na You-tube ovo mi se ucinilo najjednostavnije

Ali avaj , ne pomaze i tako dodjoh na jednu ideju .

Kako je za mene prekomplikovano , a ovde ima clanova koji ovu materiju drze u malom prstu da li bi neko mogao da mi na daljinu otkloni kvar ?

Imam instaliran TeamWiever 9

Naravno ne samo za hvala vec uz odgovarajucu NOVCANU NADOKNADU

Mnogo bi mi znacilo da se ne cimam do servisa ( a i ledja mi vec pucaju ovako za stolom ) .

ako nije primereno ovako javno dogovaranje javite mi se na pp .

pozZz

[Ovu poruku je menjao eeestablishment dana 23.11.2017. u 17:23 GMT+1]
Buraz , ajmo u kafanu
Čekaj Buraz da pitam ženu
Posle 5 min . . .
Ma ko joj jebe mater IDI TI !

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1831 Profil

icon Re: Da platim vama ! i ne idem u servis ?23.11.2017. u 16:59 - pre 90 meseci
Na ovom filmu nema Nista ! Covek je jednu opciju ukljucio , iskljucio , a da je nije ni primenio ?

Naravno da se tako ne moze resiti problem , osim kada ga nema kao kod autora filma

Sta ce ti servis , jer ako je Soft problem , mozes to resis sam , ako je hard , otisao cip , onda tek moze neki dobar servis da preuzme slucaj , naravno ako se isplati .

Evo sada sam na desku , iskljucio Zicani , i ubacio wifi da vidim kako prikazuje . Prvo mozes pritiskom desnog dugmeta na misu da odaberes opciju Troubleshoot problem .

WIN sam treba da resetuje vezu i da navodno koliko moze pokusa da resi problem . Mala je sansa za to ali pokusaj . Pre toga restartuj komjuter .

Ako to ne pomogne , pritisni desnim tasterom misa onu istu ikonicu i pojavi se novi mali prozor sa izlistanim mrezama koje laptop vidi . Jel tvoja medju njima ? Ako jeste , onda treba postici da pored nje pise connect . Pritisni taj red , pa na connect , trazi sifru i malo vrti , vidi sta se dogadja .

Ako ne uspe , iskljuci ruter , ukljuci , za svaki slucaj i pokusaj ponovo . Ako opet ne uspe . Onda ostaje provera drajvera .
Onda preko levog dugmeta misa ides na open network , kao na onom losem filmu , Levim tasterom na slicicu adaptera dobijas meni , pa prvo odaberi Diagnose . Vidi jel ima nesto novo . Ako nema onda ides na properties . Idi prvo na Configure . Tu prvo treba da pise This device is working properly. MAda kod tebe mozda i nece Na power managment mozes i da iskljucis ako je ukljuceno spavanje . Ostala podesavanja , ako nisi ranije dirao , ne treba ni sada !

Jos tu mozes da deinstaliras drajver ! Predhodno spremi drajver , da li ga imas na DVD-u ili ga nadji na netu pa snimi negde gde ces znati gde je na HD .

Restart posle deinstalla i sada moze posle restarta da javi da mu fali drajver . Za neke modele i ne javlja , to nije vazno .
Sada ides na Control panel, device manager , pa medju network , nadji onaj koji ima znak pitanja , pa na njegov properties levim dugmetom misa, pa na drivers i instaliraj drajver .

Restartuj sve jos jednom, i kompjuter i ruter i vidi ima li nekakvih razlika .

Eto to za pocetak , pa da vidimo kasnije jos nesto sto eventualno mozes da uradis bez majstora .

Odgovor na temu

Lavlja_Jazbina

Član broj: 298367

+5030 Profil

icon Re: Da platim vama ! i ne idem u servis ?23.11.2017. u 17:04 - pre 90 meseci
Ako je stariji lap top,mozda neka pcmsi wireles kartica pa probaj.
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1831 Profil

icon Re: Da platim vama ! i ne idem u servis ?23.11.2017. u 17:43 - pre 90 meseci
Da oni bas Praistorijski modeli su imali PCMCIA karticu u posebnom , slotu . Kasnije su Laptopovi imali Mini PCI , kartice , slicno kao PCI , samo manja .

Kasnije su lemnjeni cipovi itd .

U krajnjoj liniji uvek je moguce staviti novu USB externu WIFI karticu . Ja takvu koristim na Desktopu . Samo ne valja kupovati ove bezimene Kineske po oglasima ili na Aliju .

Ja sam moju osposobljavao 2 godine ! Sada radi kao zmaj ali dve godine su ipak previse , jos nisam kupio neku bezimenu , vec Kineski brend neki 360 stepeni . Ipak nesto malo bolje nego NONAME , imaju svoj sajt podrsku , drajvere , ali sve na Kineskom , pa ko da i nema nista , osim onome ko zna Kineski

Treba kupiti u krajnjoj nuzdi u domacoj prodavnici "krstenu "sa garancijom i podrskom proizvodjaca , na engleskom jeziku .

Odgovor na temu

eeestablishment
srbija

Član broj: 268550
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: eeestablishment

+482 Profil

icon Re: Da platim vama ! i ne idem u servis ?23.11.2017. u 17:52 - pre 90 meseci
Resio problem .

Javio mi se covek sa drugog foruma ( stolarska radionica ) konektovao se ( teamwiever ) i u par klikova resio stvar .

Elem , ispostavilo se da sam ga ja nehotice iskljucio ?

Na kraju je trebalo samo pritisnuti istovremeno tipke FN i F1 .

Eto mozda ce nekom nepismenom kao sto sam ja ovo nesto znaciti .

hvala mu ( ne verujem da i ovde zalazi ) a hvala i vama na savetima

pozZz . . .
Buraz , ajmo u kafanu
Čekaj Buraz da pitam ženu
Posle 5 min . . .
Ma ko joj jebe mater IDI TI !

Odgovor na temu

[es] :: Laptopovi :: Da platim vama ! i ne idem u servis ?

[ Pregleda: 1315 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.