Meni ovo izgleda da je udario grom u neku banderu ili kuda vec ide kabl ! Osim toga jedino neki ekstra jak upliv struje u kabl .
Inace je nemoguce da u normalnim okolnostima , tu dodje tolika struja . Kod mene ima previse struje i ko ne pazi jako drmne struja iz kablovske. Da li zbog toga sto ide po strujnim banderama, ili negde drugde pokupi struju , ali to moze da bude opasno ali ne bas ovoliko .
Kad sam komsinici prikljucivao Tv stari CRT na kablovsku , sto ga je izvlacila nemam pojma , toliko je drmnula jaka struja , TV ne mene

da je slika na TV - u bila normalna , ali boje u pravilnim krugovima ! Takav udar struje , jos nisam nikada video prilikom obicnog uvlacenja kabla .
Iskljucio sam joj TV iz struje , i posle 4 sata dosao , sve se normalizovalo . Da sam " majstor " mogao sam da joj naplatim popravku
Znaci raspitaj se kod kablovskog operatera , neka oni bar istraze sta se desava . Ako je bio udar groma, gde je opalio , jer ako je opalio nesgde gde je njihovo , onda su i oni odgovorni . Tesko ces uspeti , ali pokusaj.