Izvinjavam se sto otvaram novu temu, ali sam novi pa se malo teze snalazim..Ovako , imam trenutno za mene slabu konfiguraciju, pa zelim da dokupim procesor i ram, pa me zanima da li bi ova konfiguracija mogla da radi na 400W?Hvala!
Ne moze, preslabo je to napajanje. Da je kvalitetno, non kinez, moglo bi. Da imas integ. g. karticu, i nekako bi teralo, a ovako ni u ludilu ne spajaj to napajanje.
Pa po vama, koliko bi trebalo napajanje da ovo pokrene?Inace to napajanje vec tera sve ovo osim ovog procesora , ali ovaj tera AMD Athlon X2 5400+.. :/
E ovako..Hvala svima na savetima, ali da bacam novac za zastarelu konfiguraciju necu..mislim necu puno, jel me kad tad (1-2.god) ceka potpuna zamena racunara, samo sam mislio da tih godinu dana izvucem sto je vise moguce , a da ne ulozim mnogo novca u njega.. skocimish je dao sajt CM , i po njihovom kalkulatoru kaze da mi treba 341 W, s tim sto sam ja dodao i jedan hladjak 120mm koji nemam, pa mi sada nista nije jasno!Ako nekim slucajem imate neki dobar procesor (am2+ ili am3), a da moze da se uklopi u 400w predlazite, i puno Vam hvala na savetima!
Imas na ovom forumu dosta tema o raznim napajanjima, kada ih procitas, kao i specifikacije navedenih komponenti videces da od tog napajanja mozes imati vise stete nego koristi. Kalkulator jeste koristan ali navedena snaga u slucaju tog Codegen-a je po meni upitna. Moj ti je savet da ne stedis na napajanju i veruj Draganu ono sto ti je rekao: