Koju vi preprcujete da je zaista ,zahvalna > da nema bagova,grešaka,virusa ili nekih probema. Kad sam rekao "zahvalna" mislio sam u pravom smislu reci

Koristio sam pre: Professional Script v.4 Black by ^^KoStA. i imo sam problem, to da ga ESET Smart Security 7 ili 8 vidi kao virus, to je prva stavka , druga je da mi desi to da usred chatovnja na irc.krstarica.com da mi izadje skorz -to jest totalno se ugasi program to jest ta skripta > Professional Script v.4 Black by ^^KoStA. < Pa sam ondak skino > Game Freaks S©®1p7 v1.0 9by 4F^R^E^A^K , na koju mi se pojedni ljudi -chateri zale da im smeta to sto kad god mi neko od chatera krene da mi pishe, toj drugoj osobi na njegovom ekranu-monitoru (izađe na ekranu -ispishe mu automatski, neku automatsku poruku tipa : Trenutno sam tu javite mi se kasnije ili mi se obratite na kanalu...
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Tako da bih vas stucnjake i velike znance- da kazem poznavaoce Mirc Skripti da mi kazete-date linkove nekoliko dobrih sajtova sa kojih mogu da (skinem) , Downloadujem neku zaista super,dobru i zahvalnu Mirc Skriptu u kojoj naravno nema : bagova,gresaka,problema a ni virusa i da bas super extra radi kako treba ( kao sto sam reko da bude bas zahvalna)

Sa zaista velikim poštovanjem prema svima vama , vas Arsenović LJubiša
[Ovu poruku je menjao Screaming Eagle dana 17.12.2014. u 21:42 GMT+1]
http://s4.evcdn.com/images/edp...1/603-1.jpeg_/screaming-eagle-
american-bar-and-grill-03.jpeg
american-bar-and-grill-03.jpeg