PRVO PITANJE: Pre neki dan sam instalirao novu verziju bios-a i sada posedujem instaliranu verziju 1.7 E7808IMS sa kojom mi bios izgleda kao da je zumiran pa od svih opcija jedino se vide opcije settings i temperatura(e) i ništa više. Znači, kao da mu fali dobar deo desnog, gornjeg, levog i donjeg dela menija BIOS-a, pa u suštinin ne mogu da namestim BIOS kako je bio podešen pre ovog 'update-a'!!!! Ventilator se vrti na maksimumu i veoma je bučan a ostalo ni ne znam kako je sada podešeno. Na ovaj upadte me je naveo MSI Live Update 5 i prilikom instalacije i nakon nje nije prijavio nikakavu grešku čak šta više napisao je da je bios normalno instaliran. ALI nije

Zna li neko šta da mu radim sada pa da mogu da koristim bios kao i pre?
Drugo pitanje: Nakon update-a ne mogu da uđem u BIOS tako lako. Imam komplet Microsoft natural wireless ergonomic keyboard 7000 i miša microsoft natural wireless laser mouse 7000 koji su povezani preko USB-a. Kada sam računar povezao sa drugom, starom rezervnom, tastaturom koja je PS2 uspeo sam da uđem u bios bez ikakvih problma, nekoliko puta sam pritisnuo DELETE i otvorio mi se 'zumirani bios'

Nije problem kao sa problemom iz prvog pitanja ali nije ni baš najprijatnije, Ako neko zna, neka mi savetuje šta da uradim pa da mogu uvek da uđem u BIOS? kao i sa PS2 tastaturom.
Hvala unapred i Srećna nova godina svima!!!
[Ovu poruku je menjao spud dana 01.01.2014. u 18:50 GMT+1]