Naime kao što vidite po nazivu teme, moj (dosad) verni laptop je prestao da radi. Tačnije, monitor. E sad, znam ja da se ovo pitanje često postavlja a pretpostavljam i da znam odg
ovor, ali eto verovatno gajim neku smešnu nadu da će neko reći ,,Druže samo ga restartuj i radiće kao nov". Ehehe ne možete me kriviti zbog toga.
Izgleda da i nisam neke sreće, što se svega tiče. Evo na primer kad god čujem da nailazi neki grip ili nešto ja se pomirim sa sudbinom, kupim hlekove i čajeve i čekam da me ne zaobiđe. Ta ko i što se tiče ostalih stvari, na ispitu mi ispadne jedino pitanje koje nisam znao, tačnije jedno od stotinu, ali bukvalno, ne preterujem. Znam da je to jedan od najčešćih izgovora studenata, ali e kod nekoga je to stvarno npr. mene :-D Neću vas više smarati sa mojom ličnom (ne?)srećom nego da pređem na stvar.
Uključim ga, svetli dioda kod tastera za uključivanje, pokreće se mašina, bruje ventilatori, čuje se hard, ali na ekranu ništa. Radi CD ROM, svetli lampica sa strane kao da se puni, s obzirom da je priključen na struju, sa sve baterijom ima logike. Ali fora je što ne reaguju tasteri, to vidim pošto imaju diode kod Capslocka i tastera za wifi ali one ne reaguju. Iako po zvuku bar laptop tako radi. Probao s i restart i da ga uključim bez ili sa punjačom ali ništa ne reaguje. On samo tako bruji i kulira me. Znam da je to verovatno matična ili pak grafika ili još štošta ali me zanima šta vi mislite. Neću ništa da ga rasklapam ili drndam s obzirom da je još pod garancijom. Nosiću ga u win win, gde sam ga i uzeo i čekaću mesec dana dok završe posao od pola sata. Reč je o moćnom HPu. Znam, znam i ja sam čuo puno priča o tome kako se često kvare i kako najviše ta marka vuče po servisima, što od iskustava prijatelja i poznanika, što od servisera a što iz ličnog iskustva, ali eto u trenutku kaf sam kupovao, on se činio kao najbolja opcijaa. Eto izvinite na ovolikom tekstu i na greškama koje se u njemu nalaze ali sam ovo kuckao dokon na telefonu. Ko ima volju, vreme i želju da odgovori biću mu veoma zahvala!.
Hvala unapred