Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ADSL - iskljucenje zbog neplacenih racuna

[es] :: ISP :: ADSL :: ADSL - iskljucenje zbog neplacenih racuna

[ Pregleda: 5362 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dsr07mm
YouTube

Član broj: 303117
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.youtube.com/dsr07mm

+1 Profil

icon ADSL - iskljucenje zbog neplacenih racuna16.05.2012. u 15:21 - pre 157 meseci
Interesuje me da li se zna tacan dan u mesecu kada ADSL iskljucuje svoje korisnike usled neplacenih racuna ? Pod ugovorom sam na 2 godine, kasnim 1 mesec redovno (sada bi trebalo da platim mart, a racun za april jos nije stigao), mozda budem kasnio sa uplatom pa me zanima do kada mogu da racunam na internet.. Ako iskljuce sada znam da moram da platim 2 racuna odjednom.

Hvala

Odgovor na temu

Lavlja_Jazbina

Član broj: 298367

+5030 Profil

icon Re: ADSL - iskljucenje zbog neplacenih racuna16.05.2012. u 15:50 - pre 157 meseci
Moras uvek platiti taj prvi.Stigne drugi,pa 20 dana i taj ne plastis i onda cvik.Oba moras platiti pa te ukljuce a ako nisi platio i treci (vec si iskljucen-obavestenje o ukidanju usluge)
Kako to sad ide,nisam upucen jer sam adsl davno uzeo.
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"

Odgovor na temu

dsr07mm
YouTube

Član broj: 303117
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.youtube.com/dsr07mm

+1 Profil

icon Re: ADSL - iskljucenje zbog neplacenih racuna16.05.2012. u 16:12 - pre 157 meseci
To sam i mislio, uvek placam prvi neplaceni racun ali sam se nadao da neko zna po prijemu drugog neplacenog koliko dana imam da regulisem to a da ne dodje do prekida i tog "problema" da moram oba racuna da platim.

Hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru.

Odgovor na temu

[es] :: ISP :: ADSL :: ADSL - iskljucenje zbog neplacenih racuna

[ Pregleda: 5362 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.