Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa drajverom za IEEE-1284 cabal i epsonom lx-300 stampacom

[es] :: Windows drajveri :: Problem sa drajverom za IEEE-1284 cabal i epsonom lx-300 stampacom

[ Pregleda: 1234 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ricaizborica
Aleksandar Ristanovic
Nezaposlen
Uzice

Član broj: 275569
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Problem sa drajverom za IEEE-1284 cabal i epsonom lx-300 stampacom21.12.2010. u 12:34 - pre 174 meseci
E ovako unapred se zahvaljujem svakom ko bi mogao da mi pomogne u vezi ovog problema: radi se o sledecem imam stari epsonov lx-300 stampac on je radio super do skora na nekom starom kompjuteru koji je imao ltp port kad je taj kompjuter prestao da radi dobio sam drugi i naravno noviji bez ltp porta u tu jednoj domacoj radnji u Uzicu prodali su mi Usb-Ltp kabal bez imena verovatno kineski. Drajvere sam dobio neke boze sacuvaj na Xp sam jedva uspeo da instaliram neki i on je radio ali zbog nekog razloga text je razdvajao na dve polovine uzduzno po pola texta u celoj liniji. Ali mi je pomogao jedan covek tako sto mi je rekao da svaki put kad ocu nesto da ostampam moram da promenim port stampaca na bilo koji potvrdim pa udjem ponovo i vratim na Usb003 printer port i to je radilo ali u poslednje vreme i tako jedva uspeva Imam i drugi kompjuter na kom je Win 7 na njemu nemam problem sa drajverom ali isto polovi tekst Molim vas ako bilo ko zna nesto o tome ili ako zna neko nesto o kartici sa ltp portom bio bih mu veoma zahvalan.
Sleeper must awaken

Odgovor na temu

sasa022

Član broj: 15151

+361 Profil

icon Re: Problem sa drajverom za IEEE-1284 cabal i epsonom lx-300 stampacom23.12.2010. u 02:57 - pre 174 meseci
Potrazi Parallel Port PCI card ( Intex ITCI-1P kosta oko 10€ ).

Odgovor na temu

[es] :: Windows drajveri :: Problem sa drajverom za IEEE-1284 cabal i epsonom lx-300 stampacom

[ Pregleda: 1234 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.