Imam Nero, koji je instaliran josh u prodavnici/servisu gde sam i kupio racunar.
E sada, bio sam ga deinstalirao, tj obarao sistem, pa ode tako i Nero! Medjutim kad sam postavio nov sistem i Nero7, koji imam na mom cd-u, kad sam ga instalirao-mislim na nero, instalirli su se svi programi oko nera expres-znate ona gomila drugih programa! To mi ne smeta, međutim smeta to što kada zelim da ga pokrenem, što bi narod rekao, tri dana čekam da se ono učitavanje odvrti pa da se Nero podigne-otvori, pa biram express pa da radim, rezem!
Međutim, nešto je računar bio na servisu, baš gde sam ga i kupio, i iskoristih i rekoh im, da mi instaliraju njihov Nero-dakle da vrati onaj prvi Nero, pre formata sistema! Oni to uradiše i nero se sad diže vrlo brzo kao pre! Njegova karakteristika je to što prilikom klika na ikonicu se odmah pojavljuje ova slika (koju sam postavio). Dakle nema onog dosadnog kruzica koji vrti ucitavanje...
E sad, kako da sledeci put i ja tako podesim da kad zelim da intsaliram moj nero i kada to uradim, odmah mi prilikom startovanja vec instaliranog programa izađe ova slika koju sam postavio-jer se nečeka skoro uopšte, odmah se otvori-nema onog dosadnog učitavanja!
Pitam jer planiram da pređem na Win7, pa će ovaj Nero biti formatiran. Inače, pored ovog brzog nera da kažem, radi i program nero photosnap wiever, nero cover designer, sigurno i ostali (ova dva poslednja su uvek tu kad idem desni klik na fotku pa openwith..). Dakle u servisu nisu okrnjili onaj Nero komplet s programima ili mi se samo čini! Jer instalacija ovog Nera ima 365mb, a u pitanju je Nero 7! U instalaciji na c disku u program files ima 20 foldera, nero vision, nero imagedrive, nero mobile...
Na desktopu je ikonica Nero Start Smart, a kad ja instaliram sa mog CD-a bude Nero Expres! Pa Vi vidite, da li oni koriste instalaciju damo Nera exprtes i kako ja to da uradim ili je nešto treće u pitanju.
Evo fotke: (klik za veću):

[Ovu poruku je menjao negas dana 23.06.2010. u 16:40 GMT+1]