svlado Vladan Stevanovic Serviser, Best Computers Loznica
Član broj: 262146 Poruke: 1 *.dynamic.isp.telekom.rs.
|
Pre nekih sedam dana sam kupio Logitech Wave Yu tastaturu i napatih se sa njom. Tastatura se jako cudno ponasa, i to samo na mom racunaru. Kada je povezem, radi joj sve osim multimedijalnih tastera. Instaliram joj set point koji sam dobio sa diskom uz nju, i multimedija radi kako treba. Medjutim, cim restartujem racunar, ili ga ugasim, pa ponovo upalim, setpoint jednostavno vise ne funkcionise, ponovo joj ne radi ni jedan multimedijalni taster, a neretko se desava da skroz zakuca. Mislio sam da mi treba noviji setpoint i skinuo sam ga sa interneta, medjutim isto. Odem u device menadzer, kad ono pored USB input device stoji znak uzvika. Vidim, problem. Uninstaliram USB input device i kazem Scan for hardvare changes, on ispravi i ponovo rade multimedijalni tasteri, ali opet sve do sledeceg restarta racunara. Znaci kad udjem, uninstaliram USB input device, i kazem scan for hardvare changes, sve je ok, ali ne pada mi na pamet da to radim pri svakom paljenju racunara. Da napomenem da se tastatura krece kroz bios, sto me jos vise zbunjuje. Ubacivao sam je u sve USB portove i isto se ponasa. Probao sam tataturu na vise racunara i na svim radi osim na mom. Zbog nje sam radio i reinstalacije sistema XP SP2, XP SP3 i Windows 7. Na svakom se ponasa isto. Imam plocu ASUS M2N. U USB portovima ostali uredjaji rade kako treba. Probao sam tastaturu na bratovom kompu koji ima istu plocu i isto se ponasa. Ako neko ima bilo kakvo resenje, neka pomaze, poludeh zbog ovoga.
|