pazi, sam portfolio je nesto sto ce svakog poslodavca zainteresovati za tebe, ali pre nego sto ijedan zaposli i te kako treba da ima i (uvek i ima)
nekih dodatnih testiranja. Jer danas nije mnogo tesko skinuti par cms-ova i nalupati odnekud par tema za iste, zato je i prisutna tolika opreznost
kod firmi.
Kod svih ti dodatnih testiranja obicno se zahteva od tebe da radis testove(u pisanoj ili elektronskoj formi) i/ili resavanje zadataka. Kod resavanja zadataka
obicno se trazi da se napravi nesto od nule, a obicno to sto se trazi postoji vec na netu. Na taj nacin firme proveravaju jer ti znas da pocnes od nule, nacin
na koji pises kod, zatim jel poznajes problematiku i veoma vaznu stvar da li znas da se snadjes kad nesto ne znas kako ide
Ono sto je od svega ovog tebi vazno je da to NE PODRAZUMEVA PRAVLJENJE KOMPLETNA DVA SAJTA!!!!!!!
Tako da ako oni hoce da budu bezobrazni budi i ti i posalji im mockup izgleda sajta i stranica zajedno sa cenom izrade
P.S. Izvinjavam se na kapsu, al' me ispizdelo kad sam procitao + ovo za mockup je sala

...